Spaarplan

Om de reiskosten voor iedereen draaglijk te houden, heeft Elvismatters een speciale spaarrekening geopend. Al wie met ons het ├ęchte Memphis van Elvis wil ontdekken, kan gebruik maken van deze spaarformule. Het is uiteraard geen verplichting, maar wel een warme aanrader. Er kan ingestapt worden, zodra je je deelname aan onze reis bevestigt.

Er bestaat een mogelijkheid om je vakantie te betalen via een betalingsplan. In plaats van de klassieke voorschot- en saldobetaling, betaalt u elke maand een deeltje. We delen de totale reissom door het aantal resterende maanden tussen de dag van reservatie en de datum van afreis. Hierdoor betaalt u maandelijks relatief kleine bedragen, dus financieel voelt u weinig of niets aan, en uw droomreis komt een stuk makkelijker dichterbij...

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1

Je duidt op je inschrijvingsformulier aan dat je graag gebruik wil maken van het betalingsplan. Het voorschot voor de reis is 250 euro en dient betaald te worden bij inschrijving van de reis.

Stap 2

Wij doen een voorstel over een maandelijks te betalen bedrag zodat je twee maanden voor de reis het volledige bedrag betaald hebt.

Stap 3 Je vakantie wordt geboekt. Let op, het maandelijks te betalen bedrag dient minimum 50 euro te zijn. Uiteraard is het mogelijk meerdere keren per maand te betalen, zodat je reissom sneller voldaan is. Indien je niet meekan wegens een medische reden met een geldig medisch attest kan het reeds betaalde bedrag teruggestort worden met uitzondering van de gemaakte administratieonkosten.

Stap 4

Let op! Je vakantie is betaald via het betalingsplan maar hou ook rekening met de onkosten op je vakantie zelf: souvenirs, excursies, maaltijden,enz..

Voorbeeld:

Reissom 1.995 euro

Inschrijving: 04/06/2015

Afbetalingsplan tot 30/06/2017

Eerste betaling: 04/06/2015 250 euro

Saldo: 1.745 euro te verdelen over 26 maanden (tot 30/06/2017)

Bedrag per maand: 70 euro