Reacties van reizigers

Zo, zijn we weer terug in Nederland. Middels dit bericht wil ik alle mensen bedanken die deze onvergetelijke reis mogelijk hebben gemaakt. Michel van Erp en zijn dochter voor de leuke tijd (ik neem nog contact met je op) Kris en Anke voor het gezelschap (we mailen). Peter Verbruggen als voorzitter van ElvisMatters, de mensen die onze weblog gelezen hebben. Ook wil ik in het bijzonder Olav van ElvisMatters bedanken. Mocht ik mensen vergeten zijn, vergeef het me dan, want ik ben nog niet helemaal de oude. Voor de Elvis fans die dit lezen. Als je deze reis naar de bakermat van Elvis nog niet hebt gemaakt, boek NU en boek hem bij ElvisMATTERS. Vrienden, bedankt!

Beste Peter, Michel en alle andere bestuursleden,

Graag willen wij jullie bedanken voor een uiterst fascinerende en bijzondere week in Memphis. Het heeft onze verwachtingen zeer vaak overtroffen. We zijn diep geraakt door alles wat nog rondom Elvis leeft en gekoesterd wordt. Dat wij een stukje van dat leven hebben mogen beleven, zoals het bezoek aan Graceland en zijn graf, Tupelo, de Sun-Studio etc.etc kortom teveel om op te noemen, hebben we als zeer bijzonder ervaren. Vaak hadden we het gevoel dat we midden in een droom stonden, een droom die uiteindelijk is uitgekomen en die jullie voor ons hebben waar gemaakt. Heel hartelijk dank daarvoor.

We willen het bestuur van ElvisMatters hartelijk danken voor onze fantastische reis naar Memphis. Vooral de uitstap naar Nashville heeft ons echt beroerd. Zeker de opnamestudio B was voor ons heel emotioneel, vooral toen ons verteld werd over de opname van “Are You Lonesome Tonight”, en hoe Elvis wou dat de song moest worden opgenomen in het duister. Duizendmaal en meer hebben we de song gehoord, maar nooit waren we zo emotioneel dat wij onze tranen gewoon hun gang lieten gaan, totaal overdonderd. Ook de candlelight was zeer mooi, zoveel fans bij mekaar, maar ook heel vermoeiend. Toch zijn we blij dat we hebben volhard en volgehouden.

Het concert was buitengewoon prachtig en helemaal af, alleen spijtig dat John Wilkinson niet bij op het podium stond. Langs deze weg willen we ook Ronny Jespers danken, hij was als een herder die zijn schapen in de luchthaven van New York in goede banen wist te leiden: hij heeft onze reis tot een goed einde gebracht, bedankt Ronny! Aan alle bestuursleden van ElvisMatters: bedankt!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede organisatie en de verrassingen die jullie voor ons in petto hadden. Het vraagt veel energie en geduld om voor 100 mensen dag en nacht klaar te staan. Hopelijk kunnen jullie nu wat rust vinden, want jullie hebben daarginds echt niet stilgezeten. Een dikke proficiat aan alle begeleiders die deze reis onvergetelijk hebben gemaakt!

Beste mensen van ElvisMatters,

Hoe moeilijk is het om in een mail te beschrijven wat er door me heengaat na deze fantastische, onvergetelijke magische USA reis die ik met onze fanclub heb meegemaakt... Er gaan duizenden woorden door me heen die willen zeggen  hoezeer de reis me gelukkig heeft gemaakt! Een reis die ik toch al bijna dertig jaar wou doen. Want eens je Elvis fan bent voel je de drang om Memphis te bezoeken, en dan vooral sinds Graceland werd opengesteld... Elvis zijn huis, zijn thuis!

Gisteren al terug zitten wegdromen, terwijl ik naar de vele foto's keek. En dat zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat ik dat zal doen! Het is wonderbaar als je terugkijkt en ziet op welke historische plaatsen we allemaal zijn geweest, op het moment dat je er bent gaat er al zoveel door je heen. En al was ik er dan lichamelijk, emotioneel  was het soms  bijna niet te vatten. Gelukkig dat ik de foto's heb, als bewijs... ik was DAAR! We hebben dankzij ElvisMatters zoveel moois meegemaakt. Alles was perfect geregeld, en dat is zo de gehele reis geweest! DANK voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, want dankzij jullie maandenlange inzet en devotie voor Elvis, hebben wij een onvergetelijke & zorgeloze reis gehad! En dat gaat van de kleinste details tot het bestellen van de vele tickets voor de oneindige evenementen die we hebben gezien/bijgewoond! Wij hadden gewoon maar op het vliegtuig of bus te stappen, alles was al geregeld! Jullie spraken deze woorden niet uit, maar ik hoorde Elvis dan zeggen, "Just leave the drivin' to us". Dat hebben jullie bijna twee weken voor ons gedaan! SUPER BEDANKT VOOR ALLES!

Het waren 12 dagen dat mijn hart & lichaam in de USA waren, en dankzij de vele herinneringen die ik mee naar het kleine België kon nemen...heeft de  USA voor een groot stuk ook mijn ziel in bezit! Op de laatste avond in Memphis, heb ik richting Beale Street gekeken en gezegd; "I'll be back"! En dat zal zeker zo zijn, ik zal alles in het werk stellen om de ElvisMatters-reizen mee te maken! I took a bit of Memphis with me & Memphis took a bit of me! Ik voel me dan ook uitermate trots dat ik het prachtige ElvisMatters T-shirt in mijn bezit heb, ik heb die met fierheid in Memphis gedragen, en zal dat met nog meer doen hier in België! Vanwege het feit dat de club de beste is van het land (lees wereld!), het beste bewijs was onze speciale medereiziger Michiel & z'n vader! Opnieuw een teken dat ElvisMatters een club is met een Gouden hart, met een bestuur dat over de leden waakt als herders over een kudde!

Dat is voor mij overduidelijk geworden tijdens de candlelight vigil... iedereen had door het warme weer enorme dorst, maar je verlaat niet graag de rij. En wie komt daar als een reddende engel onze dorst laven met dozen vol ijsgekoelde soft drinks? Name me one other president who would do that! Onbeschrijfelijk veel dank voor alles, in naam van mezelf en de 120 andere reizigers die een perfecte, vlekkeloze en unieke all in-reis meemaakten met ElvisMatters.

Beste Peter,

Ik wil jou en heel de ElvisMatters-club eens hartelijk bedanken dat jullie de Memphisreis hebben mogelijk gemaakt voor mij! Dat ik het heb mogen meemaken. Ik heb er echt ongelooflijk van genoten! Deze reis heeft me werkelijk veel dichter bij elvis gebracht. Ik heb veel bijgeleerd zelfs. En toffe mensen leren kennen enzo. Het was fantastisch.

Een fantastische reis achter de rug, bedankt iedereen die dit waar maakte. De sfeer was goed, gelachen met tranen, en tranen van emotie vloeiden tevens rijkelijk. Deze reis staat gegrift in ons geheugen en zal nog lang nazinderen.

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische reis naar Las Vegas en Memphis. Jullie hebben het heel goed geregeld, beter kon het niet. Als ik weer ga, dan ga ik weer met jullie mee!

USA 2007 zit erop. Met veel plezier kijken we achterom naar wat we allemaal meemaakten. Het was fantastisch goed en vooral dankzij de toffe begeleiding! 2004 was al tof maar deze reis overtreft alles, nogmaals bedankt Peter en crew voor dit wonderjaar 2007 dat we nooit zullen vergeten.

Ik wil iedereen van Elvismatters bedanken voor deze prachtige week. Een perfecte organisatie die me een van de mooiste week uit mijn leven heeft gegeven. Extra dank aan Ronnie Jespers die ons in New York goed heeft begeleid. Jongens het was fantasies en bedankt.

Heb er hele toffe vrienden aan overgehouden zeker doen mensen het is een onvergetelijke reis geweest voor ons allemaal en ik ga zeker terug. Dank u ElvisMatters voor deze mooie en onvergetelijke reis. Jeroen,Michel en Ronny zijn topmannen!

Voor mij de reis van mijn leven geweest en toffe lieve vriendenkring aan over gehouden. Ben van plan hopelijk in 2020 terug te gaan en zeker onder begeleiding van ElvisMatters, dat was gewoon geweldig wat die mensen doen. Chapeau en met dank!