Over Memphis-Hawaii

Na Elvis Week 2022 in Memphis bijgewoond te hebben reis je door naar het paradijselijke Hawaii. We verblijven in Waikiki Beach. Ontdek het prachtige standbeeld van Elvis naast het gebouw waar hij in 1973 Aloha From Hawaii deed, en ga op zoek naar de geschiedenis van Pearl Harbor, en nog veel meer. Of relaxen op het strand en het azuurblauwe water.

Bestemmingen

Bestemming Van Tot
Memphis 10-08-2022 18-08-2022
Hawaii - Honolulu 17-08-2022 25-08-2022

Memphis

DATUM:
10-08-2022 - 18-08-2022

Muziekliefhebbers van over de hele wereld vliegen naar Memphis: de stad waar blues en rock-‘n-roll groot zijn geworden. Alles in Memphis draait om muziek. Je loopt hier door Beale Street, waar Elvis Presley, W.C. Handy en Johnny Cash veel tijd doorbrachten en bezoekt Graceland, het landgoed van Elvis. Na het Witte Huis is Graceland het meest bezochte huis in Amerika. Je ziet hoe Elvis Presley leefde, leert meer over zijn baanbrekende muziek en bezoekt zijn graf. Het huis van de King of rock-’n-roll is een bedevaartsoord voor fans. Een bezoek aan Beale Street is zeker de moeite waard, de ‘geboorteplaats van de blues’, ooit de plaats waar honky tonk muzikanten optraden in de vele kroegen die de straat rijk is. Nog steeds swingt Beale er iedere avond op los.

Hawaii - Honolulu

DATUM:
17-08-2022 - 25-08-2022

Elvis hield van Hawaii. Hij nam er dan ook enkele films op: ‘Blue Hawaii’, ‘Girls Girls Girls’ en ‘Paradise, Hawaiian Style’. Maar ook ‘Aloha From Hawaii’ werd hier opgenomen. De ultieme vakantie op het fantastische Hawaii, waar de witte stranden op je wachten en de palmbomen wuiven! Tijdens je verblijf kun je een bezoek brengen aan Pearl Harbor of aan Diamond Head, een oude vulkaankrater vlakbij het beroemde Waikiki Beach. Als je van snorkelen houdt, dan kunnen wij je de wereldberoemde Hanauma Bay, een Nationaal Park onder water, zeker aanraden! Hier kom je de meest zeldzaamste vissen tegen.

Het allerbekendste concert van Elvis is de show ‘Aloha From Hawaii’ uit 1973. Meer dan één miljard mensen keken naar dit concert, dat via satelliet vanuit het Honolulu Center de wereld werd rondgestuurd. Het originele gebouw bestaat nog steeds, alsook het standbeeld van Elvis dat aan deze muzikale mijlpaal herinnert. Bezoek verder de locatie waar ‘Paradise Hawaiian Style’ werd opgenomen, of geniet van een onvergetelijke cocktail aan het strand.